Maria da Graça Janeiro Machado
Senior Official (Department of Zootechny)
Employment contract in public functions indefinitely
Master Degree: Ciência e Engenharia dos Alimentos/Ciências Agrárias (Universidade Técnica de Lisboa - 2003)
Bachelor's Degree: Engenharia Zootecnica/Ciências Agrárias (Universidade de Évora - 1997)
Comissão Eleitoral do Conselho Geral (Member)
MED - Institute of Mediterranean Agricultural and Environmental Sciences (Collaborating Member)
PDR2020-203-104076
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Portugal 2020
finished in 31/12/2024
POCH-02-53I2-FSE-000021
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Portugal 2020
acrónimo: MEDEIA
finished in 29/07/2023
ALT20-03-0246-FEDER-000053
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Portugal 2020
acrónimo: SOLAR TECH
finished in 01/12/2022
ALT20-03-0246-FEDER-000067
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Portugal 2020
acrónimo: CynaraTeC
finished in 31/08/2022
ALT/39487/2018
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Portugal 2020
,Portugal 2020
acrónimo: ALFR-Alentejo
finished in 15/12/2022
PDR2020-101-031004
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Portugal 2020
acrónimo: iCheese
finished in 30/11/2022
MITTIC
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QREN
finished in 30/06/2015
PEC 78
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CIÊNCIA VIVA
finished in 31/08/2014
RECAF-INAlentejo
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QREN
finished in 30/04/2015
RITECA II
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QREN
finished in 30/12/2013
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Universidade de Évora, Edição 4, Revisão 0 de 3/12/2013
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